Speltbrød med havregryn og hørfrø

Et sundt og mættende speltbrød, hvor dejen blot skal røres sammen og hæve til dagen efter. Servér fx brødet med smør, friske danske oste og syltetøj til.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør alle ingredienser godt sammen i en røreskål. Gem lidt havregryn til drys og lidt hvedemel til æltning. Bruger du en røremaskine, tager det 12 minutter ved lav hastighed.
Lad dejen hæve natten over i køleskabet.
Tænd ovnen på 220°. Ælt dejen igennem på et meldrysset bord.
Form det antal runde brød, du skal bruge, og rul dem i havregryn. Læg brødene på en bageplade med bagepapir, og skær et toppen.
Bag dem nederst i ovnen i 25-30 minutter. Lad dem afkøle på rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
16. november 2018 af .

Foto: wichmann+bendtsen photography

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar