Speltblinis med lakserogn, basilikumcreme og karse

1. juni 2018 af .

Foto: Colombus Leth

Blinis med rogn og rødløg er en klassisk og meget indbydende forret. Her serveres de med en delikat basilikumcreme.

Bemærk
Hviletid, dej: 10 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland de 2 slags mel, tørgær, salt og peber i en stor skål. Lun mælken.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk æggeblommerne sammen med mælk, yoghurt og finthakket persille.
Rør den tørre og den våde blanding sammen til en glat dej, og lad den hvile i 10 minutter. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen.
Bag små blinis i smør på en varm (blinis)pande.
Pisk cremefraiche 38 % stiv med en elpisker. Hak basilikum fint, og vend den i cremefraichen.
Anret blinis med basilikumcreme, lakserogn, finthakket rødløg, karse, dild og peber fra kværn. Server straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar