Spejlæg med rugbrødsknas

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Spejlæg med rugbrødsknas er både lækker og mættende morgenmad, du nemt kan forkæle dig selv med.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm en pande med olie.
Slå æggene ud, og steg dem ved lav varme, til hviderne er faste.
Skær brødet i små terninger.
Varm en pande, og steg brødternene sprøde i olie. Afkøl på fedtsugende papir.
Rør salt sammen med chili. Drys på retten, pynt med skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar