Spejlæg med rugbrødsknas
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Spejlæg med rugbrødsknas er både lækker og mættende morgenmad, du nemt kan forkæle dig selv med.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en pande med olie.
Slå æggene ud, og steg dem ved lav varme, til hviderne er faste.
Skær brødet i små terninger.
Varm en pande, og steg brødternene sprøde i olie. Afkøl på fedtsugende papir.
Rør salt sammen med chili. Drys på retten, pynt med skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk