Spareribs med spicy marinade

16. august 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Når der skal grilles, hører spareribs til på menuen. Denne nemme udgave er med en spicy marinade, der giver en god smag og perfekt snaskede fingre.

Bemærk
Trækketid: Mindst 8 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil chilierne, og hak dem. Pres hvidløgene i en skål.
Kom alle øvrige ingredienser i skålen, og rør dem sammen til en marinade.
Vend revelsbenene i marinaden, og lad dem trække i køleskab i mindst 8 timer og gerne natten over.
Grill dem ved indirekte varme i 4-5 minutter på hver side med grilllåget på.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar