Spareribs med spicy marinade
16. august 2019
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Når der skal grilles, hører spareribs til på menuen. Denne nemme udgave er med en spicy marinade, der giver en god smag og perfekt snaskede fingre.
Bemærk
Trækketid: Mindst 8 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil chilierne, og hak dem. Pres hvidløgene i en skål.
Kom alle øvrige ingredienser i skålen, og rør dem sammen til en marinade.
Vend revelsbenene i marinaden, og lad dem trække i køleskab i mindst 8 timer og gerne natten over.
Grill dem ved indirekte varme i 4-5 minutter på hver side med grilllåget på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Spareribs med den bedste marinade!