Spareribs med øl, rodfrugtmos og sprød kål

22. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Når der er ølmarinerede spareribs i ovnen, véd man bare, det bliver en god aften. Servér dem med en lækker rodfrugtmos og sprød kål til.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Læg ribben på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rør øl med farin, honning, ketchup, chiliflager og salt. Fordel marinaden på ribben, og steg dem i ovnen i 30 minutter.
Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i små stykker. Kog dem helt møre i vand uden salt. Hæld vandet fra, og mos med en gaffel.
Tilsæt olie, og krydr med salt og peber. Skyl og hak persille, og bland den i mosen.
Del kålen i kvarte, og læg stykkerne i et ovnfad. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Lad kålen stege med i ovnen de sidste 10 minutter. Servér kålen sammen med mos og spareribs.

Tip!

Brug en madpensel, når du fordeler marinaden på ribbenene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar