Spareribs med øl, rodfrugtmos og sprød kål
22. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Når der er ølmarinerede spareribs i ovnen, véd man bare, det bliver en god aften. Servér dem med en lækker rodfrugtmos og sprød kål til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Læg ribben på en bageplade beklædt med bagepapir.
Rør øl med farin, honning, ketchup, chiliflager og salt. Fordel marinaden på ribben, og steg dem i ovnen i 30 minutter.
Skræl rodfrugter og kartofler, og skær dem i små stykker. Kog dem helt møre i vand uden salt. Hæld vandet fra, og mos med en gaffel.
Tilsæt olie, og krydr med salt og peber. Skyl og hak persille, og bland den i mosen.
Del kålen i kvarte, og læg stykkerne i et ovnfad. Dryp med olie, og krydr med salt og peber.
Lad kålen stege med i ovnen de sidste 10 minutter. Servér kålen sammen med mos og spareribs.
Tip!
Brug en madpensel, når du fordeler marinaden på ribbenene.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk