Spareribs med krydret marinade

23. februar 2021 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Blander du kanel i marinaden, får dine spareribs et julet tvist, det gør, at du sagtens kan servere dem i hele december. Sammen med whisky, chili og ingefær får kødet en krydret smag, der passer perfekt sammen med en syrlig salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Skær en ridse mellem hvert ribben med en skarp kniv.
Krydr ribbenene med salt og peber, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Bag ribbenene i ovnen i 1 time.
Skræl ingefær, og riv det fint på et rivejern. Pil hvidløg, og hak det fint. Skyl chilien, og hak den fint.
Bland ingefær, hvidløg, chili, kanel, brun farin, olie, HP-sauce og whisky i en skål.
Pensl ribbenene, og skru ovnen op på 225°. Bag ribbenene i ovnen i 5 minutter.
Vend ribbenene, og pensl dem med mere marinade. Bag dem i yderligere 5 minutter. Giv evt. ribbenene yderligere 5 minutter med grillfunktion i ovnen, hvis du vil give dem ekstra farve.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar