Spanske kyllingespyd med gazpacho-salsa

I Spanien er der tradition for at krydre kyllingen med markante krydderier som fennikel, timian og paprika, og det er bare med at prøve det af, da det tilføjer en masse karakter til den milde kylling. Servér med en salsa lavet på de samme grøntsager, man typisk finder i den populære spanske suppe gazpacho: Peberfrugter, tomater, agurk og salatløg.

Spanske kyllingespyd med gazpacho-salsa
31-60 min.

(0)

September 15, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Med inspiration fra Marokko bruges spiskommen også jævnligt i det sydspanske, andalusiske køkken, så er man til det, kan det også tilføjes kyllinge-marinaden.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'