Spanske churros med limesukker og brombærcoulis

Tilbehøret giver de sprøde churros friskhed, så man kan spise endnu flere.

Ingredienser

Udstyr

en sprøjtepose

Sådan gør du

Smelt smørret, og rør det sammen med kogende vand i en skål. Bland mel og bagepulver, og rør det i smørblandingen, til dejen er ensartet.
Hæld dejen i en sprøjtepose, og lad den hvile i ca. 20 minutter.
Riv skallen af limefrugten fint, og bland det med sukker. Fordel limesukkeret på en bageplade.
Pres saften af limefrugter. Blend brombær med limesaft og sukker i en blender.
Varm olien op til 160-170°. Sprøjt dejen ud i lange striber i den varme olie. Pas på med at lave for mange ad gangen, så varmen på olien falder for meget.
Steg de lange churros, til de er gyldne, og vend dem så i limesukkeret på bagepladen. Servér de lune churros med brombærcoulis til.

Tip!

Køb evt. en syrlig brombærmarmelade i stedet for selv at lave brombærcoulis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar