Spansk tortillapizza
3. december 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Brug tortillaer som pizzabunde, og du har lynhurtigt en ny favorit til aftensmaden. Her er en spansk variant med chorizo, peberfrugt og oliven.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove skiver. Læg dem på en bageplade, dryp med olivenolie, og krydr med salt. Bag peberfrugterne i 25 minutter, til de er bløde og gyldne.
Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Smør tomatsauce på tortillaerne, og fordel plukket mozzarella over. Skær chorizopølsen i skiver, og fordel dem over.
Bag tortillapizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til bundene er sprøde.
Skyl og tør rucolaen. Fordel bagte peberfrugter, oliven og rucola over, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk