Spansk tortillapizza

3. december 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Brug tortillaer som pizzabunde, og du har lynhurtigt en ny favorit til aftensmaden. Her er en spansk variant med chorizo, peberfrugt og oliven.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Rens peberfrugterne, og skær dem i grove skiver. Læg dem på en bageplade, dryp med olivenolie, og krydr med salt. Bag peberfrugterne i 25 minutter, til de er bløde og gyldne.
Læg tortillaerne på bageplader med bagepapir. Smør tomatsauce på tortillaerne, og fordel plukket mozzarella over. Skær chorizopølsen i skiver, og fordel dem over.
Bag tortillapizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til bundene er sprøde.
Skyl og tør rucolaen. Fordel bagte peberfrugter, oliven og rucola over, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar