Spansk tomatbrød med serrano

18. oktober 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Et must, når menuen står på spansk tapas.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og halvér tomaterne. Fjern kernerne, og skær tomatkødet i små tern. Pil og hak hvidløg helt fint.
Vend tomat, hvidløg og olie sammen i en skål.
Rist brødene på en brødrister eller en pande, og fordel tomatblandingen ovenpå.
Krydr godt med salt og peber, og top hvert tomatbrød med serranoskinke og frisk basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar