Spansk tomatbrød med serrano
18. oktober 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Et must, når menuen står på spansk tapas.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og halvér tomaterne. Fjern kernerne, og skær tomatkødet i små tern. Pil og hak hvidløg helt fint.
Vend tomat, hvidløg og olie sammen i en skål.
Rist brødene på en brødrister eller en pande, og fordel tomatblandingen ovenpå.
Krydr godt med salt og peber, og top hvert tomatbrød med serranoskinke og frisk basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk