Spansk tomat-peber-suppe med chorizo
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Hold vinterforkølelsen fra døren med en skål varm suppe. Chorizoen sørger for en dejlig krydret smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær chorizo i små tern. Rens peberfrugter, og skær dem i tern.
Pil og hak rødløg og hvidløg.
Rens og hak chilien.
Svits chorizo, peberfrugter, løg, hvidløg og chili i olie i en gryde ved jævn varme i 3-4 minutter.
Tilsæt bouillon og hakkede tomater, og kog videre ved svag varme i 10 minutter.
Smag suppen til med salt og peber.
Servér suppen rygende varm med en skefuld cremefraiche, revet parmesan og plukket basilikum. Spis brød til.
Tip!
I stedet for tomater fra dåse kan du bruge friske tomater, som du skyller og hakker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk