Spansk pølseret
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Chorizo, peberfrugt og oliven giver en fiesta af smage i denne spanske version af den svenske pølseret. Den er både fuld af smag og dejligt mættende!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne, til de er akkurat møre. Lad dem køle lidt af, og skær dem i grove stykker.
Skær chorizo i skiver, og rist dem på en tør pande med høje kanter. Pil løget, og skær det i tynde både.
Svits løget sammen med chorizoen på panden. Tilsæt presset hvidløg.
Rens peberfrugter og squash, skær dem i skiver, og lad dem stege med på panden, indtil de begynder at tage farve.
Tilsæt de kogte kartofler. Krydr med paprika, og tilsæt tomatpuré, mælk, salt og peber. Vend rundt, og lad retten simre i 10 minutter.
Skyl og pluk persillen. Bland kalamataoliven i pølseretten, og drys med persille.
Tip!
Får du chorizo, peberfrugt og oliven tilovers, kan du bruge det til et tapasbord en anden dag, hvis du supplerer med godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk