Annonce

Spansk mandelkylling med sofrito og paprikakartofler

31. januar 2020 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Skræl eller skrub bagekartofler, og skær dem i grove tern. Vend dem med olie, paprika, salt og peber. Læg dem i et stort ovnfast fad eller en bradepande, og steg dem i ovnen i 25-30 minutter. Vend lidt rundt undervejs, så kartoflerne ikke brænder fast.
Hak røgede mandler fint. Bland dem med paprika og hakket persille (gem lidt persille til drys). Læg blandingen i en frysepose, og vend kyllingefileterne godt rundt i blandingen. Brun kyllingefileterne i olie på en pande på begge sider, til de er flot gyldne. Læg dem ved kartoflerne, og lad dem stege med i ovnen de sidste 15 minutter.
Pil og hak rødløg, og steg dem i lidt olie på en pande, uden at de tager farve. Rens peberfrugter, skær dem i tern, og lad dem stege med på panden i 2-3 minutter ved jævn varme. Tilsæt hakkede tomater og vand. Lad det simre på panden i 8-10 minutter uden låg. Smag til med salt og peber.
Anret de ovnstegte kyllingefileter med sofrito og paprikakartofler, og drys med den resterende persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar