Annonce

Spansk mandelkylling med sofrito og paprikakartofler

Spansk mandelkylling med sofrito og paprikakartofler
31-60 min.

(1)

January 31, 2020 af AnnonceFoto: ANNONCE

Øjnene spiser først, og en lækker anretning kan få mundvandet til at løbe hos både børn og voksne. I en måltidskasse får du hver uge en perlerække af gode opskrifter, men det er helt okay at freestyle med anretningen! Se bare her i videoen, hvordan du nemt går fra en gæsteværdig servering til familievenlig fingermad med udgangspunkt i samme opskrift og ingredienser.


Familievenlig fingermad
Hvis du halverer kyllingefileterne på langs, før du vender dem i mandelblandingen og steger dem, kan du stikke et træspyd igennem dem lige før servering. Så må man gerne spise med fingrene! Afkort ovntiden med ca. 5 minutter, så kyllingekødet ikke bliver tørt. Med en lille kageudstikker kan du lave flotte figurer af kartoflerne.

Gæster på en tirsdag
Hvis du følger opskriften og portionsanretter maden med kartoflerne som bund, har du en indbydende hverdagsret, som også kan serveres for gæster. Skær kyllingefileterne i skiver på skrå, og top med sofrito og persille.

RETNEMT - MÅLTIDSKASSEN DU SELV SAMMENSÆTTER

Hos RetNemt kan du sammensætte din måltidskasse, så den matcher lige netop dine ønsker. Hver uge kan du frit vælge mellem 12 nye retter, der tager ca. 30 minutter at tilberede, og du kan klikke de madvarer fra, som du eller familien ikke er så vild med. Ved hver ret kan du vælge, hvor mange personer der skal spise med. Så hvis du får gæster, kan du nemt tilføje flere portioner. Læs mere på retnemt.dk

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'