Spansk biksemad med chorizo, pastinak og spejlæg
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
Spansk biksemad er perfekt, hvis du har en rest rodfrugter i køleskabet!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl kartofler og rodfrugter, og skær dem i 1 cm store tern. Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie.
Drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i ca. 20 minutter, indtil ternene er møre og lidt sprøde.
Skær chorizoen i skiver, og steg dem på en stor pande med høje kanter. Pil og hak løg og hvidløg, og steg det sammen med chorizoen.
Rens peberfrugten, skær den i tern, og lad dem stege med på panden. Tilsæt de bagte kartoffel- og pastinak-tern, kværn salt og peber over, og vend det hele sammen.
Slå æggene ud i panden, og lad dem stege, indtil hviden har sat sig, og blommen stadig er flydende.
Servér straks drysset med grofthakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på biksemad med flæskesteg
Powered by Froala Editor