Spansk biksemad med chorizo, pastinak og spejlæg

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Spansk biksemad er perfekt, hvis du har en rest rodfrugter i køleskabet!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skræl kartofler og rodfrugter, og skær dem i 1 cm store tern. Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend dem med olie.
Drys med salt, og sæt bagepladen i ovnen i ca. 20 minutter, indtil ternene er møre og lidt sprøde.
Skær chorizoen i skiver, og steg dem på en stor pande med høje kanter. Pil og hak løg og hvidløg, og steg det sammen med chorizoen.
Rens peberfrugten, skær den i tern, og lad dem stege med på panden. Tilsæt de bagte kartoffel- og pastinak-tern, kværn salt og peber over, og vend det hele sammen.
Slå æggene ud i panden, og lad dem stege, indtil hviden har sat sig, og blommen stadig er flydende.
Servér straks drysset med grofthakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar