Spaghetti vongole

8. november 2019 af .

Foto: Columbus Leth

Ultra nemt og ultra lækkert. Drøm dig til italienske kyster, når pastaretten med hjertemuslinger står på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Skyl hjertemuslingerne grundigt, og frasortér alle beskadigede.
Pil og hak løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Hæld hvidvin og tomater i gryden, og lad det koge op under låg.
Hæld muslingerne i gryden, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter, til de åbner sig.
Vend den friskkogte spaghetti i, og krydr med peber, persille og evt. lidt salt (smag på det først, for muslingerne kan være salte).
Servér med det samme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar