Spaghetti vongole
8. november 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ultra nemt og ultra lækkert. Drøm dig til italienske kyster, når pastaretten med hjertemuslinger står på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken. Skyl hjertemuslingerne grundigt, og frasortér alle beskadigede.
Pil og hak løg og hvidløg, og steg det i olie i en gryde. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarter. Hæld hvidvin og tomater i gryden, og lad det koge op under låg.
Hæld muslingerne i gryden, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter, til de åbner sig.
Vend den friskkogte spaghetti i, og krydr med peber, persille og evt. lidt salt (smag på det først, for muslingerne kan være salte).
Servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk