Spaghetti sugo verdure

3. maj 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Sugo verdure betyder grøntsagssauce, og selvom der ikke er noget kød i retten her, er den fuld af smag! Denne pastaret kan du trylle frem på kort tid, og du skal ikke kigge langt for at finde ingredienserne.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente efter anvisningen på pakken. Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og hak rosmarin fint.
Skyl og skær squash i små tern. Skyl og snit bladselleri. Skyl og halvér cherrytomaterne.
Steg løg, hvidløg, rosmarin og fennikelfrø i olie på en pande i 2 minutter. Tilsæt bladselleri, squash og pinjekerner, og steg ingredienserne i 2 minutter.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Tilsæt citronskal og tomater. Steg tomaterne, til de er møre.
Vend pastaen i saucen, og smag den til med salt og peber.
Skyl persillen, og hak den fint. Riv parmesan på den fine side af et rivejern. Servér pastaen med persille og parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar