Spaghetti og kødsauce med rodfrugter

Spaghetti og kødsauce er måske den mest populære hverdagsret på de danske middagsborde. Pep den op med masser af grove grøntsager, så kan I bare spise løs.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skrub eller skræl pastinak, persillerod og gulerødder, og skær dem i tern.
Varm olie op på en dyb pande, og steg løg og hvidløg. Tilsæt kød, og brun det godt. Tilsæt rodfrugter, og steg videre i 3-4 minutter.
Tilsæt flåede tomater, tomatpuré, balsamico og chiliflager. Krydr med salt og peber, og lad kødsaucen småsimre under låg i 15 minutter.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Skrub eller skræl gulerødderne, og høvl dem i fine spåner med en tyndskræller.
Servér den kogte, afdryppede spaghetti med kødsauce, gulerodsspåner, skyllet, plukket persille og masser af friskrevet eller -høvlet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
17. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar