Spaghetti med tun, fennikelsalat og hvidløgsbrød

Fennikel har en let og delikat smag af lakrids, som passer godt til fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens fenniklerne, og snit dem i papirtynde skiver på et rivejern eller mandolinjern. Pres saften af citroner.
Vend fennikel sammen med klippet purløg, olivenolie og citronsaft. Krydr med salt og peber.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
Pil og hak løget fint. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte. Svits løget i olie på en pande, til det bliver klart. Kom tomaterne på panden, og steg i nogle minutter.
Tilsæt hvidvin og kapers. Vend det hele rundt på panden, og steg i 4-5 minutter. Tilsæt afdryppet tun, og skru ned for varmen.
Rist brødet. Pil hvidløg, halvér det, og gnid det på brødskiverne.
Hæld vandet fra den kogte spaghetti, og lad den dryppe af i en sigte. Kom spaghettien på panden med tunblandingen, og vend det hele godt sammen.
Tilsæt hakket basilikum, og servér straks med fennikelsalat og hvidløgsbrød som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar