Spaghetti med tomater

20. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Nogle gange er det allermest enkle det allerbedste. Pasta, tomat, bum.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand.
Hak chili og hvidløg fint. Hæld en smule olie fra de semidried tomater på en stegpande, og svits chili og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt tomatpuré, og steg let. Tilsæt cherrytomater og San Marzano-tomaterne, og lad det simre 5 minutter.
Krydr med salt og peber, og vend den nykogte paste i saucen. Servér med masser af revet pecorinoost.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar