Spaghetti med tomater
20. maj 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Nogle gange er det allermest enkle det allerbedste. Pasta, tomat, bum.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen i rigeligt, letsaltet vand.
Hak chili og hvidløg fint. Hæld en smule olie fra de semidried tomater på en stegpande, og svits chili og hvidløg i 2 minutter. Tilsæt tomatpuré, og steg let. Tilsæt cherrytomater og San Marzano-tomaterne, og lad det simre 5 minutter.
Krydr med salt og peber, og vend den nykogte paste i saucen. Servér med masser af revet pecorinoost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk