Spaghetti med tigerrejer og avocadocreme
9. april 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Prøv en cremet og grøn pastaret, der kan bikses sammen på ingen tid. Saucen er lavet af grøntsager, så den er tilmed sund.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti efter anvisningen på posen.
Flæk avocadoerne, fjern stenene, og skrab kødet ud. Skyl basilikum og spinat. Blend avocado, basilikum, spinat og olie i en blender, til avocadocremen har en glat konsistens. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Rengør rejerne, hvis de ikke er det i forvejen, men lad halen blive på.
Steg rejerne i olie på en pande ved høj varme i nogle minutter, indtil de skifter farve og er gennemstegte, men endelig ikke for længe, for så bliver de seje.
Vend pastaen sammen med avocadocreme og spinat. Top med tigerrejer og frisk basilikum, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk