Spaghetti med svampe og soltørrede tomater

30. april 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Der er masser af umami i denne pastaret, der får smag fra både tomater og svampe.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem i olivenolie på en stegepande med høje kanter.
Pil og pres hvidløg. Lad de soltørrede tomater dryppe af i en sigte, og skær dem i skiver. Steg svampene, indtil de bliver gyldne, og tilsæt herefter hvidløg og soltørrede tomater. Lad det stege et par minutter, og hæld så fløde på panden.
Riv parmesan, vend det i saucen, og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend spaghettien i saucen. Tilsæt evt. lidt kogevand, hvis saucen er for tyk.
Servér med friskrevet parmesan og frisk basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar