Spaghetti med svampe og soltørrede tomater
30. april 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Der er masser af umami i denne pastaret, der får smag fra både tomater og svampe.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien i saltet vand efter anvisningen på pakken. Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem i olivenolie på en stegepande med høje kanter.
Pil og pres hvidløg. Lad de soltørrede tomater dryppe af i en sigte, og skær dem i skiver. Steg svampene, indtil de bliver gyldne, og tilsæt herefter hvidløg og soltørrede tomater. Lad det stege et par minutter, og hæld så fløde på panden.
Riv parmesan, vend det i saucen, og smag til med citronsaft, salt og peber. Vend spaghettien i saucen. Tilsæt evt. lidt kogevand, hvis saucen er for tyk.
Servér med friskrevet parmesan og frisk basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk