Spaghetti med svampe og parmesan
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Træt af den sædvanlige omgang spaghetti med kødsauce? Så er det tid til at smage på noget nyt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl de tørrede svampe, og læg dem i blød i en skål med koldt vand.
Kog imens spaghettien i letsaltet vand tilsat lidt olie, til den er lige akkurat mør.
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte.
Hak hvidløget fint. Steg hvidløg og friskhakket timian i olivenolie på en pande.
Tilsæt champignonerne, og steg dem i ca. 10 minutter, til væden fra dem er fordampet. Si vandet fra de udblødte karljohansvampe, og lad dem stege med på panden i 3-4 minutter.
Skær brødet i tern, og lad dem stege med på panden, til de er gyldne og sprøde.
Hæld vandet fra spaghettien, og vend den rundt på panden med svampene. Krydr godt med salt og peber.
Skyl og tør rucolaen, og hak den groft. Vend rucola og friskrevet parmesan i retten, og server straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk