Spaghetti med squash og urterasp
15. november 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den sprøde urterasp giver retten et nøk opad, både når det kommer til smag og struktur. Heldigvis er den cremede pastaret klar på ingen tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti al dente i letsaltet vand.
Riv squash i lange strimler, og hæld grøntsagsbouillon og lidt af pastavandet over. Rør olivenolie i.
Steg pankorasp sprødt og gyldent i olie sammen med knust hvidløg og chili. Rør hakket persille og fintrevet citronskal i.
Bland squash med spaghetti, og fordel på 2 tallerkner. Drys med urterasp og revet parmesan, og server straks.
Tip!
Pankorasp er en type paneringsrasp, der ofte bruges i Japan, f.eks. til dybstegte rejer. Pankorasp består af lidt større krummer end almindelig rasp og har derfor en luftig og sprød konsistens.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk