Spaghetti med squash og urterasp

15. november 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Den sprøde urterasp giver retten et nøk opad, både når det kommer til smag og struktur. Heldigvis er den cremede pastaret klar på ingen tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghetti al dente i letsaltet vand.
Riv squash i lange strimler, og hæld grøntsagsbouillon og lidt af pastavandet over. Rør olivenolie i.
Steg pankorasp sprødt og gyldent i olie sammen med knust hvidløg og chili. Rør hakket persille og fintrevet citronskal i.
Bland squash med spaghetti, og fordel på 2 tallerkner. Drys med urterasp og revet parmesan, og server straks.

Tip!

Pankorasp er en type paneringsrasp, der ofte bruges i Japan, f.eks. til dybstegte rejer. Pankorasp består af lidt større krummer end almindelig rasp og har derfor en luftig og sprød konsistens.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar