Spaghetti med squash, forårsløg og pesto
1. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Når du vender spaghetti sammen med tynde strimler af squash, får den en flot grøn farve og en højere næringsværdi.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken, til den er al dente.
Skyl squash, og skær den i meget tynde strimler – brug en spiralizer eller et juliennejern. Rens og snit forårsløg.
Steg squash og forårsløg i olie på en pande i 2 minutter.
Vend forsigtigt afdryppet spaghetti og pesto i, og krydr med salt og peber.
Drys revet parmesan over retten, og spis gerne godt brød til.
Tip!
Lav din egen pesto: Blend 1 potte basilikum sammen med 2 spsk. pinjekerner, 1 dl revet parmesan og 4 spsk. olivenolie. Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vild med sund pasta? Se opskriften på trevlet spaghetti squash