Spaghetti med spinat og squash
24. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Gør som italienerne, og lav denne delikate og nemme pastaret med 50 % fuldkornsspaghetti på durummel. Durumhvede bevarer en fastere konsistens, når den koges, og er med andre ord nemmere at lave al dente.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen al dente i letsaltet vand, som anvist på emballagen.
Riv squash i spaghettistrimler med en spiralizer.
Sautér squashstrimler sammen med spinat i lidt olie i 1-2 minutter.
Tilsæt fløde, og kog blandingen op.
Bland spaghetti med grøntsager og fløde på panden, og smag retten til med salt og peber.
Fordel pastaretten i dybe tallerkener, drys med parmesan, og servér straks.
Tip!
Bageriet Il Fornaio forhandler pasta med 50 % fuldkorn, som kan købes i velassorterede supermarkeder, f.eks. Irma, Føtex og Meny. Du kan også finde det i helsekostbutikker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk