Spaghetti med spinat og squash

24. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Gør som italienerne, og lav denne delikate og nemme pastaret med 50 % fuldkornsspaghetti på durummel. Durumhvede bevarer en fastere konsistens, når den koges, og er med andre ord nemmere at lave al dente.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen al dente i letsaltet vand, som anvist på emballagen.
Riv squash i spaghettistrimler med en spiralizer.
Sautér squashstrimler sammen med spinat i lidt olie i 1-2 minutter.
Tilsæt fløde, og kog blandingen op.
Bland spaghetti med grøntsager og fløde på panden, og smag retten til med salt og peber.
Fordel pastaretten i dybe tallerkener, drys med parmesan, og servér straks.

Tip!

Bageriet Il Fornaio forhandler pasta med 50 % fuldkorn, som kan købes i velassorterede supermarkeder, f.eks. Irma, Føtex og Meny. Du kan også finde det i helsekostbutikker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar