Spaghetti med sennepssauce, kylling og grønne asparges
En frisk og lækker middagsret med spaghetti, kylling og asparges.

31-60 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- spaghetti
- 350 g
- kyllingebrystfilet
- 400 g
- olivenolie til stegning
- 1 spsk.
- salt
- peber
- grønne asparges
- 1 bundter
- spidskål
- ½
- porrer
- 1
- grov sennep
- 1 spsk.
- piskefløde
- 3½ dl
- citroner
- ½
Til servering
- frisk basilikum
- 1 potter
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og hold spaghettien varm, mens du laver resten.
Skær kyllingekødet i tern, og steg det i olie på en pande i ca. 3 minutter. Krydr med salt og peber, og læg kødet til side på en tallerken.
Skyl aspargeserne, og bræk den nederste, lidt træede ende af. Skær aspargeserne i mindre stykker. Snit spidskålen fint. Rens porren, og skær den i tynde skiver.
Steg grøntsagerne i lidt olie i en dyb pande ved middel varme, til de falder lidt sammen. Tilsæt sennep, og steg videre i 1 minut. Tilsæt fløde, og lad det koge op.
Vend kyllingekødet sammen med grøntsagerne på panden, og lad saucen stå lidt, til den er tyk og cremet. Pres saften af citronen. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Vend spaghettien sammen med saucen, og drys med basilikum. Server i dybe tallerkener.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner