Spaghetti med ricotta og spinat
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Den cremede spinatsauce med ricotta tager ikke længere tid at tilberede, end det tager for spaghettien at koge. Nemt og lækkert!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien i saltet vand, til den er al dente.
Pil og pres hvidløg. Skyl og tør spinat. Steg hvidløg i olivenolie på en dyb pande.
Tilsæt spinaten, og lad den stege, til bladene falder sammen.
Riv skallen, og pres citronen. Tilsæt ricotta, citronsaft, citronskal og parmesan, og rør rundt.
Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Servér med friskrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk