Spaghetti med ricotta og spinat

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Den cremede spinatsauce med ricotta tager ikke længere tid at tilberede, end det tager for spaghettien at koge. Nemt og lækkert!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien i saltet vand, til den er al dente.
Pil og pres hvidløg. Skyl og tør spinat. Steg hvidløg i olivenolie på en dyb pande.
Tilsæt spinaten, og lad den stege, til bladene falder sammen.
Riv skallen, og pres citronen. Tilsæt ricotta, citronsaft, citronskal og parmesan, og rør rundt.
Smag til med salt og peber, og vend spaghettien i saucen. Servér med friskrevet parmesan.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar