Spaghetti med ramsløg, svampe og blomkål
17. maj 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Der er godt med grøntsager i denne friske hverdagspasta, og har du andre på lager, så udskift f.eks. blomkål med broccoli eller champignoner med tomater.
Bemærk
Ramsløg kan erstattes med 2 fed hvidløg eller 2 finthakkede forårsløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti lidt kortere tid, end pakken anviser. Lad den dryppe af i en sigte, men gem et par dl af kogevandet.
Skær bacon i mundrette stykker, og gennemsteg dem i olie på en stor pande med høje kanter sammen med porreringe.
Tag bacon og porre op. Halvér champignonerne, skær dem i skiver, og steg dem sammen med blomkålsbuketter og strimlede ramsløg i et par minutter.
Læg bacon og porre tilbage på panden, og hæld fløde og 1 dl af spaghettiens kogevand over. Varm retten igennem, og vend spaghetti i.
Smag til med revet citronskal, salt og peber. Servér med revet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk