Spaghetti med peberfrugt, tomat og squash
19. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Pasta med masser af grønt til de dage, hvor det skal være ekstra simpelt og hurtigt uden at gå på kompromis med smag og sundhed.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Rens peberfrugt, og skær den i tern. Skyl squash, og skær den i skiver. Skyl og halvér tomater.
Steg knust hvidløg og peberfrugt i olie på en pande ved middel varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt squashskiver og tomater, og steg endnu 3-4 minutter.
Bland grøntsagerne med spaghetti, og smag til med salt og peber.
Anret pastaretten på tallerkener, drys med friskrevet parmesan og hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk