Spaghetti med peberfrugt, tomat og squash

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Pasta med masser af grønt til de dage, hvor det skal være ekstra simpelt og hurtigt uden at gå på kompromis med smag og sundhed.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Rens peberfrugt, og skær den i tern. Skyl squash, og skær den i skiver. Skyl og halvér tomater.
Steg knust hvidløg og peberfrugt i olie på en pande ved middel varme i ca. 5 minutter.
Tilsæt squashskiver og tomater, og steg endnu 3-4 minutter.
Bland grøntsagerne med spaghetti, og smag til med salt og peber.
Anret pastaretten på tallerkener, drys med friskrevet parmesan og hakket persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar