Spaghetti med majs og ricotta
30. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne simple pastaret med cremet ricottasauce kan trylles frem på få minutter — genial hverdagsmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter pakkens anvisning. Gem lidt af kogevandet.
Pil og pres hvidløg, og steg det i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, parmesan og fintrevet citronskal og -saft, og rør rundt.
Tilsæt lidt kogevand fra pastaen, til konsistensen er cremet.
Dræn vandet fra majsene, og vend majs og spaghetti i saucen. Krydr med salt og peber.
Servér med friskrevet parmesan og basilikumblade, og krydr med peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk