Spaghetti med majs og ricotta

30. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne simple pastaret med cremet ricottasauce kan trylles frem på få minutter — genial hverdagsmad!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter pakkens anvisning. Gem lidt af kogevandet.
Pil og pres hvidløg, og steg det i olie i en dyb pande. Tilsæt ricotta, parmesan og fintrevet citronskal og -saft, og rør rundt.
Tilsæt lidt kogevand fra pastaen, til konsistensen er cremet.
Dræn vandet fra majsene, og vend majs og spaghetti i saucen. Krydr med salt og peber.
Servér med friskrevet parmesan og basilikumblade, og krydr med peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar