Spaghetti med linse-bolognese
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling
En vegetarisk udgave af spaghetti med kødsauce. Linse-bolognesen er fyldt med smag og minder så meget om originalen, at man snildt kan blive snydt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og skær dem i små tern. Pil og hak løg, og pres hvidløg.
Steg svampe, løg og hvidløg i olie i en gryde, indtil blandingen begynder at blive gylden.
Skræl og riv guleroden, og hæld gulerod, tørret basilikum, oregano, salt og peber i gryden. Steg et par minutter, inden du hælder hakkede tomater, tomatpuré og bouillon i gryden.
Hæld vandet fra linserne, skyl dem i en sigte, og hæld dem i gryden. Bring retten i kog, og smag til med rødvinseddike, salt og peber.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Servér friskkogt spaghetti med linse-bolognese, friskrevet parmesan og basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese? Få opskriften her!
Powered by Froala Editor