Spaghetti med linse-bolognese

En vegetarisk udgave af spaghetti med kødsauce. Linse-bolognesen er fyldt med smag og minder så meget om originalen, at man snildt kan blive snydt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og skær dem i små tern. Pil og hak løg, og pres hvidløg.
Steg svampe, løg og hvidløg i olie i en gryde, indtil blandingen begynder at blive gylden.
Skræl og riv guleroden, og hæld gulerod, tørret basilikum, oregano, salt og peber i gryden. Steg et par minutter, inden du hælder hakkede tomater, tomatpuré og bouillon i gryden.
Hæld vandet fra linserne, skyl dem i en sigte, og hæld dem i gryden. Bring retten i kog, og smag til med rødvinseddike, salt og peber.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Servér friskkogt spaghetti med linse-bolognese, friskrevet parmesan og basilikumblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar