Spaghetti med kylling, broccoli og champignoner
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En mættende og nem spaghettiret med kylling og lækre grøntsager. Skal retten have det sidste lækre pift, så riv parmesan over tallerkenerne lige inden servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti i en gryde efter anvisningen på pakken.
Skær kødet i tern. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Pil og hak løget.
Steg løg og plukket timian i olie på en stor pande, til løget er klart. Tilsæt champignoner, og steg dem ved høj varme i 6 minutter. Tilsæt kyllingekød, og lad det stege med i 8 minutter.
Hæld balsamico på panden til kødet, og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt broccoli og fløde. Lad fløden koge lidt ind, så saucen tykner. Krydr med salt og peber.
Bland den kogte, afdryppede spaghetti godt sammen med sauce og kød på panden. Drys med skyllede persilleblade og friskhøvlet ost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk