Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt

Spar både tid og penge ved at lave en dobbeltportion klassisk kødsauce.

Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Bemærk:Simretid: Mindst 30 minutter, gerne 2 timer.

Ingredienser

personer
hakket oksekød
400 g
løg
1
hvidløg
2 fed
bladselleri
2 stilke
olivenolie til stegning
2 spsk.
squash
½
gulerødder
2
tørret oregano
1 spsk.
tørret basilikum
1 spsk.
salt
peber
hakkede tomater
1 dåser
koncentreret tomatpuré
70 g

Tilbehør

spaghetti
400 g
friskrevet parmesan
1 dl
kruspersille
½ bundter

Sådan gør du

Tag kødet ud af køleskabet. Hak og pil løg. Pil og pres hvidløg. Skyl og snit bladselleri i tynde skiver.
Steg løg, hvidløg og bladselleri sammen i olie i en gryde, indtil løgene er gennemsigtige. Skyl squash, og skræl gulerødder. Riv squash og gulerødder groft, og tilsæt dem.
Steg, indtil grøntsagerne falder lidt sammen, og tilsæt kød, oregano, basilikum, salt og peber. Steg, indtil kødet er brunet.
Hæld hakkede tomater og tomatpuré i gryden, rør rundt, og læg låg på.
Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, gerne op til et par timer, inden du smager til med salt og peber.

Tilbehør

Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Riv parmesan fint. Skyl og hak persille groft.
Servér spaghetti med kødsauce, parmesan og persille.

Tip!

Tøm køleskabet for grøntsager, der kan rives og blandes i kødsaucen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'