Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Spar både tid og penge ved at lave en dobbeltportion klassisk kødsauce.
Bemærk
Simretid: Mindst 30 minutter, gerne 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tag kødet ud af køleskabet. Hak og pil løg. Pil og pres hvidløg. Skyl og snit bladselleri i tynde skiver.
Steg løg, hvidløg og bladselleri sammen i olie i en gryde, indtil løgene er gennemsigtige. Skyl squash, og skræl gulerødder. Riv squash og gulerødder groft, og tilsæt dem.
Steg, indtil grøntsagerne falder lidt sammen, og tilsæt kød, oregano, basilikum, salt og peber. Steg, indtil kødet er brunet.
Hæld hakkede tomater og tomatpuré i gryden, rør rundt, og læg låg på.
Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, gerne op til et par timer, inden du smager til med salt og peber.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Riv parmesan fint. Skyl og hak persille groft.
Servér spaghetti med kødsauce, parmesan og persille.
Tip!
Tøm køleskabet for grøntsager, der kan rives og blandes i kødsaucen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk