Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt
Spar både tid og penge ved at lave en dobbeltportion klassisk kødsauce.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Bemærk:Simretid: Mindst 30 minutter, gerne 2 timer.
Ingredienser
personer
- hakket oksekød
- 400 g
- løg
- 1
- hvidløg
- 2 fed
- bladselleri
- 2 stilke
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
- squash
- ½
- gulerødder
- 2
- tørret oregano
- 1 spsk.
- tørret basilikum
- 1 spsk.
- salt
- peber
- hakkede tomater
- 1 dåser
- koncentreret tomatpuré
- 70 g
Tilbehør
- spaghetti
- 400 g
- friskrevet parmesan
- 1 dl
- kruspersille
- ½ bundter
Sådan gør du
Tag kødet ud af køleskabet. Hak og pil løg. Pil og pres hvidløg. Skyl og snit bladselleri i tynde skiver.
Steg løg, hvidløg og bladselleri sammen i olie i en gryde, indtil løgene er gennemsigtige. Skyl squash, og skræl gulerødder. Riv squash og gulerødder groft, og tilsæt dem.
Steg, indtil grøntsagerne falder lidt sammen, og tilsæt kød, oregano, basilikum, salt og peber. Steg, indtil kødet er brunet.
Hæld hakkede tomater og tomatpuré i gryden, rør rundt, og læg låg på.
Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, gerne op til et par timer, inden du smager til med salt og peber.
Tilbehør
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Riv parmesan fint. Skyl og hak persille groft.
Servér spaghetti med kødsauce, parmesan og persille.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner