Spaghetti med kalkun og hjemmelavet pesto
3. september 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Hjemmelavet pesto fyldt med friske krydderurter og pinjekerner er en sand smagsbombe. Skal det gå stærkt, kan du købe en færdig pesto.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og tør basilikum og persille. Tag lidt basilikumblade fra til pynt. Blend resten af basilikumbladene og persille sammen med pinjekerner, friskrevet parmesan og olie i en blender eller foodprocessor til en tyktflydende pesto. Smag pestoen til med citronsaft og salt, og justér evt. konsistensen med lidt mere olie. Sæt pestoen på køl til servering.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Afdryp. Vend spaghettien sammen med pestoen.
Krydr kalkunstrimlerne med herbes de Provence, salt og peber. Steg kalkunstrimlerne på en pande i olie ved høj varme i 5-7 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Tag dem af panden, og afdryp på fedtsugende papir.
Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Afdryp mozzarellaerne, og pluk dem i mindre stykker.
Anret spaghettien i skåle, og top den med stegt kalkun, tomater og mozzarella. Pynt med basilikumblade, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk