Spaghetti med hvidløgstegte tigerrejer, chili og persille

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Stegt hvidløg og chili giver masser af smag til denne nemme og hurtige pastaret med tigerrejer.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghetti efter pakkens anvisningen, og hæld vandet fra. Vend 1 spsk olivenolie i spaghettien, og hold den varm.
Hak persille og chili fint (fjern evt. kernerne fra chilien). Skær hvidløg i tynde skiver.
Opvarm en pande med resten af olien, og steg hvidløg og brødkrummer gyldne.
Tilsæt rejer, persille og chili, og steg ved høj varme i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend spaghettien sammen med de stegte rejer på panden, og anret på tallerkener. Server med citron skåret i både.

Tip!

I stedet for rejer kan du bruge tun fra dåse eller frisk torskefilet skåret i tern.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar