Spaghetti med hvidløgstegte tigerrejer, chili og persille
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
Stegt hvidløg og chili giver masser af smag til denne nemme og hurtige pastaret med tigerrejer.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghetti efter pakkens anvisningen, og hæld vandet fra. Vend 1 spsk olivenolie i spaghettien, og hold den varm.
Hak persille og chili fint (fjern evt. kernerne fra chilien). Skær hvidløg i tynde skiver.
Opvarm en pande med resten af olien, og steg hvidløg og brødkrummer gyldne.
Tilsæt rejer, persille og chili, og steg ved høj varme i 2-3 minutter. Smag til med salt og peber.
Vend spaghettien sammen med de stegte rejer på panden, og anret på tallerkener. Server med citron skåret i både.
Tip!
I stedet for rejer kan du bruge tun fra dåse eller frisk torskefilet skåret i tern.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk