Spaghetti med grønkål, bagte tomater og skinke
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Erstat den sædvanlige tomatsauce med små bagte tomater som her – så får du en ret med en intens og let sødlig tomatsmag.
Bemærk
Ovntid: I alt 1 time og 6 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 130º. Skyl og halvér tomaterne, og læg dem i et ovnfad med skærefladen opad.
Dryp med olie, og drys med sukker, chili, salt og peber. Bag tomaterne i ovnen i 1 time. Tag dem ud af ovnen.
Skru ovnen op på 200º. Fordel parmaskinken på en bageplade med bagepapir. Bag den i ovnen i ca. 6 minutter.
Kog spaghetti efter pakkens anvisning.
Skyl grønkålen, og bræk den i mindre stykker uden den kraftige stilk i midten.
Lad grønkålen koge sammen med pastaen det sidste minut af kogetiden. Afdryp.
Bland spaghetti og grønkål med de ovnbagte tomater. Dryp evt. med lidt olivenolie. Top med smuldret parmaskinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk