Spaghetti med citronsauce og salsiccia

12. august 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Blot en enkelt italiensk salsicciapølse giver hele pastaretten fylde og krydret smag, og sammen med det friske pift fra citronen er en ny favorit født.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog pastaen efter pakkens anvisninger. Afdryp, men gem lidt af kogevandet.
Skær salsicciaen i små stykker. Steg dem gyldne i olie på en pande i et par minutter. Tilsæt spaghetti og ca. 1 dl kogevand. Varm godt igennem, og sluk for varmen.
Skyl citronen, og riv skallen fint ned i en skål. Pres saften af, og bland den med æg, æggeblommer, fintrevet parmesan og peber.
Hæld cremen i pastaretten under konstant omrøring. Rør rundt, til retten er cremet. Smag til med salt.
Servér pastaretten rygende varm med lidt friskrevet parmesan og basilikumblade på toppen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar