Spaghetti med cherrytomater, chorizo og chili
2. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Der er smæk på smagen i en denne pastaret med kødsauce, hvor det hakkede kød er erstattet af chorizo, og saucen er krydret med masser af frisk chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
Rens og snit chilier fint, og pil og hak hvidløg. Skyl og halvér cherrytomater.
Sautér chili, hvidløg og chorizo et par minutter i olivenolie.
Vend både friske og hakkede tomater i, og lad det simre ved god varme i 3-4 minutter.
Bland saucen med den kogte pasta, smag til med salt og peber, og servér straks drysset med parmesan og persille.
Tip!
Spar på kødet, og supplér i stedet med bønner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk