Spaghetti med cherrytomater, chorizo og chili

Der er smæk på smagen i en denne pastaret med kødsauce, hvor det hakkede kød er erstattet af chorizo, og saucen er krydret med masser af frisk chili.

Spaghetti med cherrytomater, chorizo og chili
0-30 min.

(2)

2. februar 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
spaghetti (fuldkorn)
200 g
friske røde chilier
2
hvidløg
2 fed
cherrytomater
150 g
frisk chorizo
50 g
olivenolie
2 tsk.
hakkede tomater
½ dåser
salt og peber
parmesan
25 g
hakket bredbladet persille
1 håndfulde

Sådan gør du

Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
Rens og snit chilier fint, og pil og hak hvidløg. Skyl og halvér cherrytomater.
Sautér chili, hvidløg og chorizo et par minutter i olivenolie.
Vend både friske og hakkede tomater i, og lad det simre ved god varme i 3-4 minutter.
Bland saucen med den kogte pasta, smag til med salt og peber, og servér straks drysset med parmesan og persille.

Tip!

Spar på kødet, og supplér i stedet med bønner.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'