Spaghetti med cherrytomater, chorizo og chili
Der er smæk på smagen i en denne pastaret med kødsauce, hvor det hakkede kød er erstattet af chorizo, og saucen er krydret med masser af frisk chili.

0-30 min.
(2)
2. februar 2021 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
- spaghetti (fuldkorn)
- 200 g
- friske røde chilier
- 2
- hvidløg
- 2 fed
- cherrytomater
- 150 g
- frisk chorizo
- 50 g
- olivenolie
- 2 tsk.
- hakkede tomater
- ½ dåser
- salt og peber
- parmesan
- 25 g
- hakket bredbladet persille
- 1 håndfulde
Sådan gør du
Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
Rens og snit chilier fint, og pil og hak hvidløg. Skyl og halvér cherrytomater.
Sautér chili, hvidløg og chorizo et par minutter i olivenolie.
Vend både friske og hakkede tomater i, og lad det simre ved god varme i 3-4 minutter.
Bland saucen med den kogte pasta, smag til med salt og peber, og servér straks drysset med parmesan og persille.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner