Spaghetti med cherrytomater, chorizo og chili

2. februar 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Der er smæk på smagen i en denne pastaret med kødsauce, hvor det hakkede kød er erstattet af chorizo, og saucen er krydret med masser af frisk chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien al dente efter anvisningen på pakken.
Rens og snit chilier fint, og pil og hak hvidløg. Skyl og halvér cherrytomater.
Sautér chili, hvidløg og chorizo et par minutter i olivenolie.
Vend både friske og hakkede tomater i, og lad det simre ved god varme i 3-4 minutter.
Bland saucen med den kogte pasta, smag til med salt og peber, og servér straks drysset med parmesan og persille.

Tip!

Spar på kødet, og supplér i stedet med bønner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar