Spaghetti med champignonsauce, bacon og peberfrugtsalsa

3. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Skyd ugen i gang med cremet pasta, sprød bacon og frisk salsa!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl peberfrugterne, og skær dem i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Skyl og hak persillen, og tag lidt fra til pynt. Vend peberfrugt, rødløg og persille sammen med olie og eddike i en skål, og krydr med salt og peber. Sæt salsaen på køl til servering.
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Pil og hak rødløget fint. Rens champignonerne, og skær dem i halve eller kvarter.
Steg rødløg i smør i en gryde i 2 minutter. Tilsæt champignoner, og steg dem med i ca. 3 minutter. Tilsæt bouillon, og lad saucen koge i ca. 5 minutter. Tilsæt fløde, og lad saucen småkoge i ca. 10 minutter, til den tykner let. Smag til med salt og peber.
Skær bacon i tern, og steg den sprød på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Vend spaghetti og champignonsauce sammen, og drys med bacontern og persille. Servér retten med peberfrugtsalsa.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar