Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon
Det behøver jo ikke altid at være tomatsauce, man hælder over spaghettien. Prøv med en sød græskarsauce med sprød bacon på toppen!

0-30 min.
(1)
10. august 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- butternutsquash
- 1
- løg
- 1
- hvidløg
- 1 fed
- olivenolie til stegning
- 2 spsk.
- salvie
- 1 bundter
- grøntsagsbouillon
- ½ liter
- salt
- peber
- bacon i skiver
- 200 g
Til servering
- spaghetti
- 400 g
- frisk basilikum
- 1 bundter
Sådan gør du
Skræl butternutsquashen. Halvér den på langs, fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint.
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, til de bliver klare. Tilsæt butternutsquash, og steg i 2-3 minutter. Skyl og hak salvie, og lad det stege kort med.
Hæld bouillon i gryden, og læg låg på. Kog butternutsquashen mør i ca. 20 minutter. Blend herefter grydens indhold med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet sauce. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber.
Steg bacon sprødt på en tør pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Servering
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
Anret dybe tallerkener med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon. Pynt med friskhakket basilikum.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Må vi foreslå? Lav en rigtig god omgang spaghetti med kødsauce. Tricket er at tilsætte rødvin og at lade saucen simre en times tid. Find den her: Klassisk spaghetti bolognese.