Spaghetti med butternutsquash-sauce og bacon

10. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Det behøver jo ikke altid at være tomatsauce, man hælder over spaghettien. Prøv med en sød græskarsauce med sprød bacon på toppen!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl butternutsquashen. Halvér den på langs, fjern kernerne, og skær græskarkødet i mindre stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint.
Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, til de bliver klare. Tilsæt butternutsquash, og steg i 2-3 minutter. Skyl og hak salvie, og lad det stege kort med.
Hæld bouillon i gryden, og læg låg på. Kog butternutsquashen mør i ca. 20 minutter. Blend herefter grydens indhold med en stavblender direkte i gryden, til du får en cremet sauce. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber.
Steg bacon sprødt på en tør pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken.
Anret dybe tallerkener med friskkogt spaghetti, butternutsquash-sauce og bacon. Pynt med friskhakket basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar