Spaghetti med broccoli, æg og spinat
26. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Simpel pastaret med spaghetti, broccoli og spinat. Og selvfølgelig parmesan på toppen. Husk også at spise broccolistokken. Den smager mindst ligeså godt, som toppen gør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl broccoli, og skær den i lange stykker på langs, så stokken kommer med.
Kog spaghetti i letsaltet vand i 10 minutter, til den er al dente. Tilsæt broccoli i de sidste par minutter af kogetiden. Tag 1½ dl af kogevandet fra, og gem det til senere. Hæld vandet fra spaghetti og broccoli.
Pisk ægget sammen i en skål. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med ægget. Tilsæt kogevandet, og pisk det godt sammen.
Hæld æggeblandingen i gryden sammen med spaghetti og broccoli, og vend det godt rundt.
Skyl babyspinat, og vend den i spaghettien sammen med friskrevet parmesan. Servér straks dryppet med olivenolie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk