Spaghetti med bacon, svampe og spejlæg
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Vend spaghettien i en cremet svampesauce, og læg et spejlæg på toppen som en lille bonus.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær bacon i tern. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens svampene.
Steg baconternene gyldne og sprøde i bunden af en stor gryde. Tilsæt løg, hvidløg og svampe, og lad det stege sammen med baconternene. Hæld fløde ved, kog op, og skru helt ned for varmen.
Kog spaghetti efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra gennem en sigte, og vend spaghettien i svampesaucen.
Varm en stor pande op med olie, skru ned for varmen, og slå æggene ud på panden. Steg spejlæg, til de er akkurat faste.
Anret pastaen i portionsskåle eller dybe tallerkener, og læg et spejlæg på toppen.
Drys med persilleblade, og pynt evt. med skovsyre. Servér evt. en blandet grøn salat til.
Tip!
Hvis du vil have ekstra grøntsager ind i retten, kan du erstatte halvdelen af spaghettien med gulerødder skåret i lange, tynde strimler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk