Spaghetti med asparges og ostekødboller
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Skøn spaghetti med asparges og ostekødboller – nem og lækker aftensmad for hele familien.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kødet i en skål. Riv parmesan og løg fint. Rør kødet med parmesan, løg, salt, æg og oregano. Lad farsen hvile på køl i 15 minutter.
Tænd ovnen på 200°.
Form farsen til små runde kødboller på størrelse med kirsebær. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne.
Kog spaghettien i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Rens forårsløg, og skær dem i 2-3 stykker. Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær dem i 3-4 stykker. Bælg ærterne.
Læg forårsløg, asparges, ærter og de soltørrede tomater ned i gryden med den kogende spaghetti, når der er 2 minutter tilbage af spaghettiens kogetid.
Hæld vandet fra. Fordel spaghettien og de letkogte grøntsager på et stort fad. Vend kødbollerne i sammen med olivenolie. Krydr med salt og peber, og drys med friskrevet parmesan.
Tip!
Stil et stykke parmesan og et rivejern frem på bordet, så hver især selv kan forsyne sig.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk