Spaghetti med ærter, burrata og serrano
23. august 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Spaghetti med ærter, burrata og serrano er en simpel, men skøn ret, som blot tager et kvarters tid at tilberede.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken, og si vandet fra. Pres saften af citronen.
Vend den friskkogte pasta med olivenolie, citronsaft, salt og peber.
Hæld kogende vand over de frosne ærter i en skål, så de tør op. Lad dem dryppe af i en sigte, og vend dem i pastaen.
Fordel pastaen i skåle, og anret serranoskinke og burrata ovenpå.
Kværn med lidt ekstra peber. Dryp med olivenolie, og pynt med plukket basilikum.
Tip!
Burrata er en mild og meget cremet italiensk ost, der smager fantastisk. Kan erstattes med bøffelmozzarella.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk