Spaghetti med ærtepesto og laksebacon
17. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Den røgede laks bliver sprød som bacon efter en tur på panden! Snig lidt ekstra grønt ind i pastaretten ved at blende ærter med i pestoen.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Rist pinjekerner let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg.
Pres saften af citronen. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker, blender eller foodprocessor, til du får en grov pesto.
Steg lakseskiverne sprøde i olie på en pande.
Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Vend ærter og ærtepesto i spaghettien, og anret i dybe tallerkener. Top med laksebacon, og pynt med basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk