Spaghetti med ærtepesto og laksebacon

Den røgede laks bliver sprød som bacon efter en tur på panden! Snig lidt ekstra grønt ind i pastaretten ved at blende ærter med i pestoen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Rist pinjekerner let på en tør pande. Riv parmesan fint. Pil og pres hvidløg.
Pres saften af citronen. Blend ærter, pinjekerner, parmesan, hvidløg, basilikum, olie, citronsaft og salt i en minihakker, blender eller foodprocessor, til du får en grov pesto.
Steg lakseskiverne sprøde i olie på en pande.
Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Vend ærter og ærtepesto i spaghettien, og anret i dybe tallerkener. Top med laksebacon, og pynt med basilikum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
17. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar