Spaghetti i tomatsauce med muslinger og krabbe

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Denne ret er inspireret af den klassiske spaghetti vongole, som er en italiensk pastaret med spaghetti og muslinger.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Steg dem i lidt olivenolie i en stor gryde i et par minutter, til de er klare i farven.
Tilsæt chiliflager, hakkede tomater og hvidvin, og lad saucen koge svagt i 10-12 minutter.
Kog spaghettien i en gryde med letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
Rens muslingerne grundigt i rindende koldt vand. Fjern alle muslinger med hul eller sprækker i skallen. Muslinger skal være levende, når du går i gang med tilberedningen. Hvis skallen er lukket, er muslingen frisk og levende. Åbne muslinger skal bankes let ned i bordet, så du kan tjekke, om de lukker sig. Hvis de ikke lukker sig, skal de kasseres.
Læg de rensede muslinger ned i tomatsaucen, og damp dem under låg i 4-6 minutter.
Vend den kogte, afdryppede spaghetti med muslingerne i gryden. Vend også krabbekød i og friskpresset citronsaft i. Krydr med salt og peber.
Skyl og hak persillen, og vend den i retten lige før servering.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar