Spaghetti i krydret tomatsauce med frisk mozzarella

27. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Med en pose spaghetti, to dåser tomater, lidt basisvarer fra køleskabet og en cremet mozzarella kan du lave en billig og velsmagende pastaret på ingen tid.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie og smør i en dyb pande sammen med kapers og chiliflager i et par minutter.
Tilsæt cherrytomater, sukker og herbes de Provence, bring saucen i kog, og lad den småkoge under låg i 15-20 minutter.
Vend oliven i saucen, og smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti sammen med saucen i panden.
Anret i dybe tallerkener, og top hver portion med plukket mozzarella og friske basilikumblade. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar