Spaghetti i krydret tomatsauce med frisk mozzarella
27. oktober 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Med en pose spaghetti, to dåser tomater, lidt basisvarer fra køleskabet og en cremet mozzarella kan du lave en billig og velsmagende pastaret på ingen tid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. Afdryp.
Pil og hak løg og hvidløg fint. Steg dem i olie og smør i en dyb pande sammen med kapers og chiliflager i et par minutter.
Tilsæt cherrytomater, sukker og herbes de Provence, bring saucen i kog, og lad den småkoge under låg i 15-20 minutter.
Vend oliven i saucen, og smag til med salt og peber. Vend den kogte spaghetti sammen med saucen i panden.
Anret i dybe tallerkener, og top hver portion med plukket mozzarella og friske basilikumblade. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk