Spaghetti carbonara med asparges, ærter og mynte

7. juli 2021 af .

Foto: Columbus Leth

I aften sætter vi en italiensk klassiker på bordet i en grøn og forårsfrisk udgave.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken. Afdryp, og vend 1 spsk. olie rundt i spaghettien.
Pil og hak skalotteløgene fint. Skær pancettaen i tern. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær resten i mindre stykker.
Steg skalotteløgene i lidt olie ved middel varme i en dyb pande i 2-3 minutter. Tilsæt pancetta, og steg videre, til den er let sprød. Tilsæt aspargesstykker og ærter, og steg videre i ca. 2 minutter. Sluk for varmen.
Pisk æg og æggeblommer sammen i en skål. Riv parmesanosten fint, og rør halvdelen i æggeblandingen.
Vend forsigtigt den friskkogte spaghetti og æggeblandingen sammen med pancetta og grøntsager i panden.
Skyl og hak myntebladene groft, og vend dem i retten. Smag til med salt og peber.
Anret pasta carbonara i dybe tallerkener, og drys med resten af den revne parmesan. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar