Spaghetti carbonara

29. januar 2021 af .

Foto: Peter Kam

Med fløde, bacon og parmesan i samme ret kan resultatet kun blive godt. Tilføjer du også en omgang spaghetti, har du næsten alle ingredienserne til en cremet og lækker carbonara.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien i en gryde efter anvisning på pakken.
Pisk æggeblommer og fløde sammen i en skål med et piskeris.
Riv parmesanen på et rivejern, og rør det ned i skålen med fløde.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt på en pande.
Tilsæt pasta og flødeblandingen i panden, og vend det godt sammen.
Smag pastaen til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar