Spaghetti carbonara
29. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Med fløde, bacon og parmesan i samme ret kan resultatet kun blive godt. Tilføjer du også en omgang spaghetti, har du næsten alle ingredienserne til en cremet og lækker carbonara.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien i en gryde efter anvisning på pakken.
Pisk æggeblommer og fløde sammen i en skål med et piskeris.
Riv parmesanen på et rivejern, og rør det ned i skålen med fløde.
Skær bacon i mindre stykker, og steg det sprødt på en pande.
Tilsæt pasta og flødeblandingen i panden, og vend det godt sammen.
Smag pastaen til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk