Spaghetti bolognese med grøntsager
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
I denne opskrift på bolognese er der skruet op for mængden af grøntsager, så måltidet bliver ekstra sundt og nærende.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skræl gulerødderne. Riv gulerødder og squash groft. Rens bladsellerien, og skær den i små tern.
Steg bacon, løg, hvidløg, gulerødder, squash og bladselleri i lidt olie i en gryde i ca. 5 minutter.
Tilsæt oksekød, og brun det godt. Rør tomatpuré og rødvin i, og lad det småkoge, til vinen er kogt ind.
Tilsæt hakkede tomater, oregano, sukker, salt og peber i gryden, og lad det småkoge i 15 minutter. Kødsaucen skal være tyk og uden for meget væde. Smag den til.
Kog spaghettien i letsaltet vand efter anvisningen på emballagen.
Servér kødsaucen oven på spaghettien, og top med friskrevet parmesan og masser af hakket persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Vil du servere en klassisk spaghetti bolgonese?Få opskriften her!
Powered by Froala Editor